Potrivit lui Dragnea, in judetul Dambovita, cetatenii ar primi intre 50 si 100 RON de la taximetristii angajati in firma lui Adrian Chirita, candidat PD-L, si ca, in plus, sunt transportati gratuit la sectiile de vot pentru a vota cu respectivul.

In Constanta doua persoane de etnie roma din cartierul Bratianu, sectia nr. 72, ar oferi sume de bani in favoarea candidatului PD-L din colegiu, iar pe langa suma de 20 RON se mai ofera si o sticla de whisky contrafacut la patru persoane, mai spune seful de campanie al PSD. "Avertizam cetatenii ca e un whisky contrafacut, provenit din contrabanda", a declarat vicepresedintele PSD. El a mai spus ca seful politiei Mangalia face propaganda electorala, tot pentru PD-L. Tot in Constanta, in comuna Valul lui Traian s-a mai intamplat un fapt "nemaiauzit", sustine Dragnea. "Trandafir Adriana, vicepresedinte al sectiei de votare 506, a venit in sectie cu un tabel cu cetateni care trebuiau sa primeasca bani pentru ajutoarele la caldura. Cind acestia veneau sa voteze, erau pusi sa semneze, luau bani si votau", a spus vicepresedintele PSD.

De asemenea, in Bucuresti in colegiul 25 din sectorul sase mai multe persoane intr-un autoturism BMW ofera 50 RON pentru a vota cu PD-L, iar PSD a sesizat politia. Tot cate 50 RON pe vot ar oferi si PNG, dar in colegiul 23 din sectorul cinci, a mai informat liderul social-democrat.

Potrivit lui Dragnea, una din cele mai grave situatii ar fi in judetul Teleorman, unde Adrian Florescu, candidat al PD-L in colegiul D4 Videle, ar fi rupt sigiliile de la urna din comuna Olteni si impiedica cetatenii sa voteze. PSD+PC a sesizat Politia, dar politistii si jandarmii prezenti nu reusesc sa-l determine pe Adrian Florescu, candidat al PD-L in colegiul D4 Videle, sa paraseasca sectia de votare, a spus vicepresedintele pesedist. Dragnea mai sustine ca Florescu sta in usa sectiei de votare si nu lasa cetatenii sa intre sa voteze. Intrebat cum comenteaza faptul ca PD-L Teleorman a cerut intreruperea si anularea procesului de vot in judet din motive de frauda electorala, Liviu Dragnea a declarat: "Suntem ca la Radio Erevan: ei rup sigiliile si spun ca noi am creat probleme? La PD-L hotul striga hotii!".

"Facem apel la MIRA sa se implice mai mult pentru a asigura corectitudinea alegerilor", a conchis seful de campanie pesedist.