"Probabil ca va trebui sa inventariem, sa stam de vorba cu oamenii si mai mult ca sa vedem care sunt prioritatile lor. De prea multe ori in ultimii ani am ignorat prioritatile oamenilor si am considerat ca prioritatile lor le stabilim noi", a spus Voiculescu, precizand ca are "multe" proiecte in acest sens.
"Ca sa dau un singur exemplu, de acum incolo, cand se vor realiza receptiile la lucrari, in comisiile care vor realiza receptia, obligatoriu trebuie sa fie si reprezentanti ai oamenilor din zona", a adaugat el.

Candidatul aliantei Partidului Social Democrat + Partidul Conservator (PSD+PC) a tinut sa le ureze romanilor "tot binele din lume" cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei ce va avea loc pe 1 Decembrie.
Sectiile de votare s-au deschis la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00.

Noul sistem de vot uninominal a redus numarul modalitatilor de a vota pentru ca, din cei 18.328.646 de cetateni romani cu drept de vot - potrivit datelor furnizate de BEC, un procent considerabil, reprezentat de romanii care nu se afla in localitatea de domiciliu din diverse motive, nu isi va putea exercita acest drept.