"Candidez pentru ca eu cred ca Romania trebuie sa ajunga pe maini bune. Romania are nevoie de un parlament puternic, are nevoie de un parlament in care sa intre si oameni cu experienta, dar si foarte multi oameni tineri pentru vremurile care vin si care nu vor fi usoare si care sa aduca romanilor bucuria integrarii in Uniunea Europeana", a spus Blaga.

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a ajuns la vot la 9:30, la Scoala Nr. 81 din sectorul 3, si i-a rugat pe romani sa mearga la vot.

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de 1 Decembrie, a adaugat ca romanii trebuie "sa se bucure ca sunt romani" pentru ca "multi au murit pentru ca tara sa arate asa frumoasa".

Blaga a candidat in iunie 2008 din partea PD-L pentru postul de primar general al Capitalei , unde a ajuns in turul II, dar a pierdut in favoarea actualului primar de Bucuresti, Sorin Oprescu.

Sectiile de votare s-au deschis la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00.

Noul sistem de vot uninominal a redus numarul modalitatilor de a vota pentru ca, din cei 18.328.646 de cetateni romani cu drept de vot - potrivit datelor furnizate de BEC, un procent considerabil, reprezentat de romanii care nu se afla in localitatea de domiciliu din diverse motive, nu isi va putea exercita acest drept.
30 nov 2008 10:24