Scandal in toata regula luni seara la postul B1 TV, in culisele emisiunii ,,Nasul’’. Asta dupa ce primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a aparut val-vartej in spatele platoului, dornic sa intre cu orice pret in emisiune alaturi de moderatorul Radu Moraru si de invitatul acestuia, Gigi Becali, cel care-l scosese se pare din sarite.

„Vanghelie a sosit foarte suparat si nervos si a vrut sa intre in direct. La mine, la “Nasul”, am insa o regula: eu decid tot ceea ce se intampla in emisiune. Nimeni nu intra decat cu vorba mea. Am luat o pauza de publicitate, l-am linistit, l-am tinut pe Becali departe, pentru ca nu voiam sa asist la scene de lupte greco-romane.

Cred ca Vanghelie era nervos pe ceea ce spunea Becali despre candidatura in Colegiu. Chiar m-a uimit atata inclestare. Nu va pot spune ce si-au spus. Sunt doi oameni care nu fac parte din Academia Romana, dar totul s-a petrecut intr-un spatiu privat. Gigi Becali si-a dat seama ca risca sa pice intr-o capcana si chiar i-am avertizat bodyguarzii sa nu reactioneze. Vanghelie a fost foarte civilizat, nu a lovit, nici bodyguarzii nu au pus mainile pe el”, a povestit pentru Cotidianul, Radu Moraru.

De altfel, in cadrul emisiunii, patronul Stelei, candidat pentru un scaun de deputat intr-un colegiu din sectorul 5, in Zabrauti, a atacat-o de cateva ori destul de dur pe contracandidata sa de la PSD, Oana Mizil, cea sustinuta de Vanghelie. A facut-o „puicuta de nomenclaturist”, a spus ca nu stie nimic si ca nu are cum sa-i fie contracandidata. Becali l-a atacat apoi si pe Vanghelie, care intre timp incercase sa intre in studio, ironizandu-l pe tema celebrelor sale greseli de exprimare si amenintand ca cei patru bodyguarzi ai sai ii vor face praf pe cei 50 cu care ar fi amenintat edilul ca vine.