"Dintre cei trei care sunt acum vanturati pe micile ecrane, il voi alege pe cel care este de profesie economist. Nu dau nume. Tarii ii trebuie un chirurg economist", a declarat vineri presedintele PRM.

C.V. Tudor a mai precizat ca si Mugur Isarescu este o varianta posibila si ca il va sustine daca va fi cazul, precizand ca "Mugur Isarescu si Theodor Stolojan, ca economisti si finantisti, sunt mai buni decat cei doi papagali". Liderul PRM si-a motivat sustinerea pentru cei doi declarand ca "va alege raul cel mai mic", excluzand orice sustinere pentru Tariceanu si Geoana.

Totodata, C.V. Tudor a afirmat ca este de aceeasi parere cu presedintele Basescu in ceea ce priveste o posibila lovitura de stat ce ar putea avea loc dupa alegeri in cazul in care presedintele nu va numi un premier dorit de anumiti lideri politici. "Ma bucur ca s-a luminat, in ceasul al unsprezecelea, probabil in temeiul unor informatii pe care i le-au livrat serviciile speciale", a declarat C.V. Tudor referitor la declaratia presedintelui de marti din cadrul emisiunii "Nasul" de la B1 TV.

Tot referitor la acest subiect, liderul PRM l-a criticat pe Ion Iliescu care a declarat ca Traian Basescu are o "minte puerila" cand vorbeste de lovituri de stat. "Daca nici Iliescu nu stie ce-i aia o lovitura de stat, el, care e tatal loviturilor de stat, atunci nu mai stie nimeni! Este expert in lovituri de stat. E doctor in lovituri de stat", a comentat C.V. Tudor.