O singura propunere legislativa, o singura luare de cuvant, 13 intrebari si interpelari in patru ani de mandat si un record absolut de absente, in 2006 (96% din timp a chiulit, potrivit IPP). Cam asa arata activitatea de parlamentar a fostului sef APAPS (actual AVAS), Ovidiu Musetescu (PSD), la final de mandat, dupa cum reiese din fisa sa de deputat.

Asta nu-l impiedica sa candideze insa din nou, tot pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 14 din Bucuresti, cartierul Titan, sectorul 3. Intrebat de Cotidianul dupa ce criterii a fost nominalizat Musetescu pentru o noua candidatura, seful PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a afirmat ca acesta a fost ales prin vot democratic de membrii organizatiei.

"150 de membri si-au depus candidaturile care au fost supuse la vot. Domnul Musetescu a iesit in primii 40. E foarte complicat sa stabilim daca e moral sau nu, avand in vedere ca Parlamentul are o imagine nu foarte buna si, daca e sa privim asa cum ati spus dumneavoastra, cred ca 90% dintre actualii parlamentari nu ar mai trebui votati", a declarat Vanghelie.