"Cea mai potrivita formula pentru PNL este sa guverneze, in continuare, singur. Si noi, ca si celelalte partide, suntem in campanie electorala si obiectivul pe care ni l-am fixat este sa castigam aceste alegeri, sa facem cel mai mare scor, sa putem sa guvernam ca o forta majoritara pentru ca am dovedit ca avem capacitatea si stiinta de a face acest lucru, in interesul oamenilor. Trebuie sa asteptam sa vedem care va fi vointa electoratului, care va fi rezultatul alegerilor si pe aceasta baza va asigur ca, asa cum am dat dovada, avem flexibilitatea necesara sa cautam solutii“, sustine Melescanu.

Liderul PNL a mai afirmat ca partidul din care face are disponibilitatea de a se implica la guvernare alaturi de alte partide, fara insa a le nominaliza. „Nu ne agatam in niciun fel de scaune si de putere. Exista insa disponibilitate din partea noastra de a ne implica in continuare in buna guvernare a Romaniei, cu o singura conditie: daca formula care va fi convenita ne va da garantia ca principalele noastre proiecte, valori, idealuri vor fi reflectate in programul de guvernare si de guvernul respectiv“, a afirmat Melescanu.

Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a fost prezent, joi, la Arad, pentru a sprijini candidatii liberali din judet, care vor candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.