"Astazi, mai mult decat oricand, se vede ca PNL reprezinta clasa de mijloc din Romania, care acum cativa ani era un vis si care acum a inceput sa prinda cheag. (...) Ambitia noastra trebuie sa fie ca Romania sa devina o tara a clasei de mijloc, nu o tara marcata de discrepante, asa cum s-a intamplat in perioada pesedista, cand baronimea PSD-ului, oligarhia pusese stapanire pe aceasta tara si exista o masa mare de oameni afectati de lipsuri si de nevoi", a afirmat premierul Tariceanu.
Primul-ministru a atacat si PD-L, partid pe care l-a numit populist, atunci cand a vorbit de tema cresterii salariilor cadrelor didactice. "In aceste zile, cand are loc o dezbatere extrem de interesanta si de aprinsa pe tema salariilor majorate cu 50% in domeniul educatiei, se vede clar cine este partidul de dreapta in Romania si cine sunt partidele de stanga si partidele populiste, iar aici ma refer la PSD si la PD-L", a declarat Tariceanu.

Liderul PNL a participat, miercuri seara, la un miting electoral intr-unul din cartierele muncitoresti din Galati, unde i-a prezentat pe liberalii care candideaza la Camera Depuatilor si la Senat in acea zona a municipiului. Vicepresedintii Victor Paul Dobre si Paul Pacuraru au participat, de asemenea, la evenimentul electoral, care a atras in jur de 150 de persoane.