Biroul Electoral al Circumscriptiei nr. 37 din judetul Timis a anuntat ca in fruntea listei se afla candidatii maghiari, urmati de cei ai PRM, PNL, Alianta Politica PSD + PC, PD-L, Alianta Electorala Partidul Verde Ecologist, PNG-CD.

Pozitia sapte este ocupata de candidatii Uniunii Culturale a Rutenilor din Romania, urmati de cei de la Uniunea Democrata Turca din Romania, Asociatia Italienilor din Romania - Ro. As. It, Uniunea Polonezilor din Romania, Uniunea Democratica a Slovacilor si Cehilor din Romania, Asociatia Liga Albanezilor din Romania, Uniunea Bulgara din Banat - Romania, Uniunea Armenilor din Romania, Uniunea Croatilor din Romania, Asociatia Macedonenilor din Romania, Uniunea Ucrainenilor din Romania, Uniunea Sarbilor din Romania, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, Uniunea Democrata a Tatarilor Turco - Musulmani din Romania, Uniunea Elena din Romania, Forumul Democrat al Germanilor din Romania, Asociatia Partida Romilor “Pro - Europa”, Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania.

In judetul Timis, sapte formatiuni si-a depus liste complete de candidati pentru cele zece colegii de deputati si patru de senatori, respectiv Alianta PSD + PC, PD-L, PNL, UDMR, PNG, PRM si Alianta Electorala Partidul Verde Ecologist. Niciun candidat independent nu s-a inscris pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna in Timis.