"Ieri (sambata - 1 noiembrie a.c.), a aparut in centrul orasului un mash cu Olguta Vasilescu, Petre Petrescu si primarul nostru de la PD-L. Am depus o intampinare la BEJ, iar astazi s-au intrunit si au dat o decizie in care mentioneaza foarte clar ca bannerele trebuie indepartate. Totodata, se mentioneaza ca exista posibilitatea de contestare in 48 de ore, insa bannerele trebuie date jos“, a spus europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Acesta spune insa ca Politia Filiasi se opune indepartarii bannerelor. „Politia nu vrea sa ne lase sa dam jos bannerele, sustinand ca decizia BEJ nu este executorie, iar in cele 48 de ore in care pot aparea contestatii trebuie sa ramana acolo. Nu stiu de ce se opun atat de vehement, pentru ca decizia este destul de clara“, a mai precizat Marian Jean Marinescu.
La randul sau, candidatul Aliantei PSD-PC pe colegiul Filiasi pentru Camera Deputatilor, Petre Petrescu, a precizat ca intampinarea depusa la BEJ de primarul Stancioi ar fi survenit in urma presiunilor de la varful PD-L. "Din informatiile pe care le am, consider ca intampinarea de la BEJ si pozitia ulterioara a lui Nicolae Stancioi au intervenit ca urmare a presiunilor de la conducerea PD-L Dolj", a spus Petre Petrescu.