Cele mai consistente averi le regasim in colegiile ce "acopera" America, Africa si Orientul Mijlociu, in vreme ce candidatii pentru Europa nu exceleaza la capitolul bogatii.

Ana Birchall, nu sta rau la capitolul avere

Impreuna cu sotul sau, aceasta detine trei terenuri in judetul Suceava, doua apartamente in Bucuresti, o casa de vacanta in Suceava, inca un apartament si o casa in SUA (acestea din urma avand o valoare de impozitare insumata de un milion de dolari). Averea familiei Birchall este completata de un Renault, doua autoturisme Volvo, bijuterii in valoare de 25.000 de euro, 110.000 dolari, 15.000 de euro si 38.000 de lei in conturi. La rubrica investitii, Birchall a trecut "investitii financiare pe termen lung efectuate de sotul meu", iar in dreptul valorii, "aprox. 34 mil. euro".

Si mai interesanta este situatia candidatului PNL in acelasi colegiu: stefan Movila, pastor penticostal, supranumit "Regele locomotivelor" si cercetat penal prin 2002 pentru inselaciune, delapidare, fals si uz de fals. Cei doi soti Movila incaseaza bani in Romania, dar nu au nici un fel de proprietate in tara, ci detin o casa in statul american Georgia. Veniturile nu sunt deloc neglijabile: de pe urma activitatii de "conducere, administrare si control" la SC Compania de Transport Feroviar Bucuresti, sotii Movila au obtinut, anul trecut, 850.000 de lei!