"Suntem primul partid politic care si-a depus candidaturile pentru Parlamentul Romaniei", a sustinut astazi prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan. La randul sau, secretarul general al democrat-liberalilor, Vasile Blaga, si-a exprimat speranta ca PD-L sa castige in Bucuresti un scor care "sa ajute mult partidul pe parcursul obtinerii guvernarii".

"Speram sa obtinem un procent mai bun decat la alegerile locale", a spus Blaga. De asemenea, Liviu Negoita s-a aratat bucuros, ca presedinte al organizatiei de Bucuresti, ca PD-L a ales, in proportie de 80%, personalitati noi, valoroase, printre candidati aflandu-se foarte multe femei. "Sunt multe femei in circumscriptiile electorale din Bucuresti si tara, avem nevoie de femei in politica", a afirmat Negoita.

"Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ne intalnim cu cei de la PD-L, care au fugit mai repede, ar fi fost un inceput de confruntare interesant", au fost primele cuvinte ale liderului PNL Bucuresti, Ludovic Orban, ajuns la BEM imediat dupa plecarea democrat-liberalilor. El a spus ca liberalii sunt pregatiti pentru competitia electorala si pentru a castiga alegerile. Cat priveste numarul mic de femei de pe listele PNL Bucuresti, Crin Antonescu, unul dintre competitorii prezenti la depunerea candidaturilor, a declarat ca "nu numara femeile altora".