Elena Udrea, candidat de Drumul Taberei, s-a intalnit duminica intr-un hotel din Bucuresti cu cei care comenteaza pe blogul sau. Desi fiecare postare a sa are sute, uneori mii de comentarii, la intalnire au ajuns doar vreo zece comentatori. Imbracata intr-o rochie colorata, foarte scurta, cu pantofi rosii de la Dolce&Gabbana, Elena Udrea i-a emotionat vizibil pe bloggeri, unii dintre ei veniti de la Focsani sau din Craiova.

Blonda de la Golden Blitz i-a asezat in jurul unei mese, printre cupe de sampanie si chec cu visine, pe admiratorii sai. Printre ei, un profesor de vreo 50 de ani, fascinat de destainuirile la care asista, doamne cochete de provincie, elevi si studenti timorati de vecinatatea cu Elena Udrea.

Udrea le-a vorbit bloggerilor despre profilul votantului ei din Drumul Taberei. Astfel, potrivit cercetarilor aplicate in colegiul sau din Drumul Taberei, alegatorii sai sunt "femei cu varste cuprinse intre 25 si 30 de ani cu studii medii si superioare". Udrea a marturisit ca din analiza cercetarilor reiese ca votantele sale citesc ziare si reviste de scandal, precum "«Cancan» si «Star»".