"Nu mai candidez pentru un viitor mandat chiar daca am primit mai multe oferte, doua chiar astazi de la partide puternice", a declarat pentru NewsIn presedintele LPF, Dumitru Dragomir. El spune ca "nu mai vrea sa stea in Parlament", dupa opt ani in care a detinut doua mandate si dupa ce a plecat din PRM, "un partid cinstit si corect, care nu era dorit de potentatii tarii".

Dragomir s-a aratat bucuros ca a reusit sa promoveze legea antihuliganism si a declarat ca probabil ii va transmite unui alt parlamentar initiativa legislativa privind ordinea publica, pentru a "o duce la bun sfarsit".

Dumitru Dragomir a demisionat din PRM, la debutul acestei sesiuni parlamentare, dupa doua mandate in legislativ obtinute pe listele partidului condus de Corneliu Vadim Tudor. Ulterior, Dragomir s-a aflat in negocieri cu PD-L, fiind promovat pe lista organizatiei de Neamt conduse de Gheorghe Stefan, insa candidatura sa a fost refuzata, dupa ce consilierul presedintelui Catalin Avramescu a amenintat ca se va retrage din cursa electorala pentru democrat-liberali, daca Dragomir va candida din partea acestui partid.

Pe 7 mai, Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de DNA, sub acuzatia de luare de mita, in dosarul privind ridicarea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.