Termenul-limita pentru finalizarea candidaturilor expira marti, 7 octombrie, iar Emil Boc a apreciat ca, pana miercuri, vor fi aprobate listele finale pentru toate judetele si sectoarele Bucurestiului.

Liderul PD-L a precizat ca pe liste nu se regaseste candidatura prim-vicepresedintelui Theodor Stolojan si acestea contin "in esenta oameni de partid". "Nu avem nici cantareti, nici manelisti", a precizat Boc. Presedintele PD-L a mai mentionat ca partidul nu a stabilit o data privind lansarea oficiala a candidatilor democrat-liberali la alegerile parlamentare.

Boc a sustinut anterior ca pana la 1 octombrie vor fi finalizate liste din judetele ramase restante, astfel incat pana in 7 octombrie dosarul complet pentru candidatura din partea PD-L sa fie gata, sa fie supus votului BPN si semnaturii de catre presedintele partidului.

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat duminica, 5 octombrie, intr-o conferinta de presa, ca decizia sa in acest moment este de a nu candida in alegerile parlamentare.

Intrebat daca va intra in cursa pentru alegerile parlamentare, Stolojan a mentionat ca hotararea sa pana in prezent este de a nu candida. El a adaugat ca este interesat de o buna guvernare, iar pentru aceasta nu este nevoie sa fie parlamentar.