Pentru Camera Deputatilor, in colegiul numarul 1, candidatul PNL este Sebastian Moga (33 de ani), membru PNL din 1996, director adjunct la Sucursala Cluj a Loteriei Romane; in colegiul numarul 2 candideaza fostul presedinte al PNTCD Cluj Horea Dan, care a trecut de curand la liberali; in colegiul numarul 3 candidatul PNL Cluj este consilierul judetean Ioan Petran (40 de ani), membru PNL din 1993; in colegiul 4 candideaza Mircea Capusan (55 de ani), de profesie medic, membru PNL din octombrie 2008. In colegiul numarul 5 candidatul este actualul deputat Horea Uioreanu; in colegiul numarul 6 Marius Manzat, directorul Directiei Apelor Somes-Tisa; in colegiul numarul 7 candideaza Avram Gal; in colegiul numarul 8 – VirgilPop; in colegiul numarul 9 – Marius Balaj, iar in colegiul numarul 10 – Dacian Loi.

La Senat, candideaza Aurel Netin, in colegiul 1 si Lucia Morariu, secretar de stat pentru turism din cadrul Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, in colegiul 2. In colegiul numarul 3, candidatul PNL Cluj este chiar presedintele filialei, consilierul judetean Marius Nicoara, iar in colegiul numarul 4 – deputatul Mircea Pusca.

Presedintele PNL Cluj, Marus Nicoara, a declarat, joi, ca organizatia isi doreste sa obtina la alegerile parlamentare trei mandate de deputat si unul de senator, adica cu un mandat de deputat mai mult decat la alegerile din 2004. "Speram sa obtinem 25% la nivelul judetului, ceea ce inseamna trei mandate de deputati si, in mod cert, un mandat de senator", a declarat Nicoara in cadrul unei conferinte de presa.