Voiculescu a preferat sa primeasca rezultatele exit-poll-urilor la sediul lui de campanie din Berceni, fiind insotit de primarul Cristian Piedone Popescu, de consilieri ai partidelor de la sectorul 4 si de o echipa care a lucrat pentru el in campanie si care a avut, de data aceasta, doar rolul de a aplauda si de a da un mic spectacol.

Voiculescu nu a facut practic nicio declaratie, doar a multumit echipei sale de campanie. El a incercat sa asculte atent discursul presedintelui PSD Mircea Geoana, dar acest lucru nu i-a reusit, din cauza multelor telefoane pe care le-a primit. Presedintele fondator al PC a fost incantat, in schimb, de spectacolul echipei care l-a ajutat in campanie. Acestia, sub comanda unui consilier PC de la sectorul 4, s-au aliniat la comanda intr-un sir si au inceput un mic mars in sediul de campanie, pe o melodie militara.

In timp ce executau marsul, membrii echipei cantau mai multe versuri, printre care cele mai reprezentative au fost : "Pusca si cureaua lata,/ Senator sunt deocamdata./ Dar avand primar de fier,/ Maine eu devin premier". Versurile si muzica pareau sa-l incante pe Voiculescu chiar mai mult decat aflarea rezultatelor exit-poll-urilor.