Politia municipiului Dej efectueaza cercetari, dupa o sesizare potrivit careia domnul Marius Manzat ar fi continuat propaganda electorala duminica, intr-o biserica. Acest fapt constituie contraventie”, a declarat duminica pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, Raluca Seucan.

Contactat duminica de NewsIn, Cornel Itu a declarat ca Marius Manzat a participat in cartierul dejean Viile Dejului la o slujba religioasa, unde a vorbit oamenilor despre fondurile pe care le va atrage daca va deveni deputat.

Nu mi se pare corect ce a facut domnul Manzat, avand in vedere ca nu mai este campanie electorala. El a vorbit cu oamenii prezenti la slujba despre ce bani a adus el si cati va aduce la Dej, daca intra in Parlament”, a afirmat Itu.

Candidatul PNL Cluj, Marius Manzat sustina insa ca nu a vorbit cu nimeni de la biserica.

Am participat la o slujba religioasa in Dej, insa am intrat dupa ce aceasta a inceput si am iesit inaintea oamenilor, din biserica, atfel ca nu am apucat sa vorbesc nu nimeni. Nu am fost singurul candidat care a mers astazi la biserica”, a declarat Manzat pentru NewsIn. Biroul Electoral Judetean Cluj a decis duminica sa sesizeze politia cu privire la acest incident.