Laszlo Borbely a votat la sectia de votare din incinta Liceului Teoretic „Bolyai Farkas", iar Gyorgy Frunda la Colegiul National "Unirea" din Targu Mures, transmite corespondentul NewsIn.

"Maghiarii din Transilvania trebuie sa fie uniti, sa nu decida altii in problemele care ii privesc.

Reprezentarea trebuie sa fie una responsabila pentru a continua ceea ce am inceput in 1990", a afirmat Laszlo Borbely. El a mai spus ca simte ca oamenii sunt preocupati in mod special de recesiunea economica si de problemele sociale, dar a evidentiat importanta votului fiecarui cetatean. Borbely a laudat votul uninominal, afirmand ca "votul uninominal inseamna persoana care coboara in strada si are o mai mare responsabilitate”.

Senatorul Gyorgy Frunda a ajuns cu aproape o ora intarziere la sectia de votare din incinta Colegiului National „Unirea” din Targu Mures, insotit de sotia lui, Orsolya.

"Am venit la vot cu speranta ca UDMR sa aiba mai multe voturi. Oamenii nostri au demonstrat ca servesc intereselor comunitatii, pentru ca in cele patru saptamani de campanie ne-au incurajat. Programul UDMR se adreseaza comunitatii maghiare, dar si romanilor. Urmeaza o perioada grea si vrem sa-i ferim pe oameni de efectele crizei economice. Sper ca in aceasta seara o sa avem patru deputati si doi senatori UDMR in Mures”, a declarat Frunda, care candideaza pentru un nou mandat de senator in Colegiul Uninominal 1 din Targu Mures.