"Implinesc 59 de ani si ma simt intr-o forma fizica si morala excelenta. Fiind un om generos, imi produce o placere mai mare sa fac cadouri, nu sa primesc. Asa ca le voi da un cadou si dusmanilor mei - indiferent de rezultatele acestor alegeri, eu nu am sa ies din poltica", a declarat C.V. Tudor.

Presedintele PRM a precizat ca "este imposibil sa fie redus la tacere un patriot idealist". "In curand, starea lucrurilor din Romania se va agrava atat de rau, incat am sa fiu implorat sa iau puterea si sa salvez tara de la catastrofa. Eu sunt pregatit", a adaugat presedintele PRM.

C.V. Tudor si-a exprimat insa convingerea ca PRM va intra in Parlament, in ciuda rezultatelor sondajele de opinie ce plaseaza PRM la 3% in preferintele electoratului, sub pragul electoral.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de INSOMAR si dat publicitatii luni, pe langa cele trei formatiuni politice -PD-L, PSD si PNL, in viitorul Legislativ ar urma sa intre doar UDMR, care poate depasi pragul electoral, prin cele 5 procente pe care ar urma sa le obtina. PNG si PRM nu ar reusi sa depaseasca pragul de 5%, INSOMAR creditandu-le cu numai 3% din intentia de vot a electoratului. Tot astfel, intr-un sondaj de opinie publicat marti de CSOP, candidati ai UDMR ar primi 7% din voturi, in vreme ce pentru PNG-CD si PRM ar vota 3%, iar in sondajul de opinie realizat de BCS, publicat in 16 noiembrie, tot UDMR ar fi singura formatiune care ar putea trece de pragul de 5%.