Oamenii de la confort 3 l-au invins pe Voiculescu si au aratat ca desi sunt nevoiasi nu sunt si prosti. Ei l-au obligat pe mai marele conservator sa se duca, ieri, spasit printre ei pentru a le explica cum sta treaba cu proiectul referitor la demolarea ghetourilor.

Speriat ca pierde voturi si ca risca sa nu se mai aseze pe fotoliul de senator, Voiculescu s-a rasucit printre oameni si a sustinut ca totul a fost o instigare a presei. Mesajul a fost difuzat prin multimea stransa de consultantii liderului PC, care au tinut sa precizeze ca totul a fost o neintelegere. Minciunile celor din stafful de campanie erau cu atat mai mari cu cat chiar intr-un ziar al trustului patronat de fiicele lui Voiculescu, proiectul conser­vatorului de a demola aceste blocuri a fost mediatizat pe larg. Revolta oamenilor l-a facut, rapid, sa inteleaga ca acestia nu vor tolera asa ceva si atunci a trecut la noul val de promisiuni."O mie de butelii, igienizarea scarilor de bloc, garduri" isi notau de zor consultantii platiti de Voiculescu sa ii asculte ordinele.

"Prima mea initiativa de lege pentru Parlamentul numit dupa 1 decembrie si primul proiect pentru care voi solicita sustinere din partea Aliantei PSD-PC va fi demolarea ghetourilor din Bucuresti. Toate blocurile cu locuinte confort 3 vor fi demolate, iar in locul lor se vor construi locuinte decente. In acelasi timp pentru aceste noi locuinte vor fi asigurate conditiile pentru ca oamenii sa poata suporta chiria si intretinerea. Primele zone care vor intra in acest program vor fi blocurile din cartierul Progresul - Persani, zona Fratii Fagarasan, zona Cretesti", anunta duminica stafful de campanie al lui Voiculescu presa despre proiectele conser­vatorului. Dupa ce a aflat din ZIUA ca locuitorii de la Confort 3 nu sunt de acord cu daramarea locuintelor in care stau, acestea fiind proprietate privata si ca acestia nu cred in promisiunile electorale, Voiculescu si-a luat armata de campanie si a descins, pentru a doua oara, in zona strazii Fratii Fagarasanu. Din doua masini negre marca Subaru, respectiv Hyundai, plus alte masini ce insoteau convoiul electoral, a coborat trupa de propaganda pregatita sa il prezinte pe Voiculescu "cel bun si milostiv". Conform proverbului, "nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase", cel gasit de CNSAS pe note informative cu numele de Felix, a incercat din rasputeri sa le vorbeasca oamenilor despre proiectele sale.