Mesajul premierului spune ca liberalii nu vor negocia cu nimeni pana dupa alegeri, iaqr romanii vor fi aceia care vor hotara cine a conduce Romania.

"In aceste zile citesc in presa din ce in ce mai multe zvonuri despre aliante post-electorale: ca PD-L pierde pe zona electoratului de dreapta - ceea ce nu este doar un zvon :) - si ca vor sa faca o alianta cu PNL. Vreau sa fiu cat se poate de clar. Obiectivul PNL este sa castige aceste alegeri, astfel incat sa continuam sa conducem Romania prin politici de dreapta.”, a comentat Tariceanu.

De asemena acesta a infirmat zvonurile cum ca ar fi facut vreun “pact” cu presedintele Traian Basescu pentru o alianta cu PD-L-ul.

Citeste si:

Nu am discutat cu presedintele nimic de politica si va spun mai mult, ca nu intentionez pana dupa alegeri sa fac vreo negociere in numele PNL cu niciuna din formatiunile politice importante", a declarat premierul.
In incheiere, prim-ministrul ii provoaca pe cei de la PSD si PD-L a o dezbatere pe marginea programelor pentru Romania.

"Deocamdata, stau pe margine si fluiera de fiecare data cand Guvernul pune in aplicare masuri concrete pentru ca Romania sa continue cresterea economica. Ii provoc sa intre si ei pe teren si sa arate daca au si propuneri concrete, sau doar gargara electorala", si-a incheiat Tariceanu mesajul pe blog.

Potrivit presei centrale, PD-L ar intentiona sa negocieze cu PNL pentru rezolvarea divergentelor existente si discutarea unei variante de guvernare dupa alegerile din 30 noiembrie, transmite NewsIn.