Vanghelie le-a spus pesedistilor bucuresteni, care au venit la Romexpo pentru lansarea candidatilor PSD + PC pe capitala, ca pedelistii s-au suparat degeaba pe afisele pe care PSD le-a facut (mesajul "Ei cu Ei-PD-L, Noi cu Voi-PSD + PC", interzis de BEM, n.r) si i-a anuntat ca PSD le-a pregatit alta surpriza-sloganul "D.A.-Te-au furat in ultimii patru ani!", care va fi afisat pe toate blocurile.

Primarul sectorului cinci a spus ca PSD va face o campanie constructiva cand cei de la PD-L vor spune ce au facut cu banii pe care i-au furat de la bucuresteni. In acest sens, Vanghelie l-a acuzat pe fostul primar Adriean Videanu ca a cheltuit echivalentul a 2000 de blocuri sau 200.000 de apartamente fara a da socoteala nimanui. El i-a atacat apoi si pe pedelistii Silviu Prigoana, Gheorghe Udriste si Elena Udrea. "Am documente pentru zece emisiuni despre Silviu Prigoana, Gheorghe Udriste, Elena Udrea si Adriean Videanu. (...) Vor campanie constructiva? Sa spuna ce au facut cu banii pe care i-au luat de la bucuresteni", a declarat Marian Vanghelie.

Seful pesedistilor bucuresteni a spus apoi ca Mircea Geoana are obligatia de a opri "jaful si furtisagul" adus de puterea de dreapta. El l-a caracterizat pe Geoana drept "viitorul prim-ministru, cu sustinerea lui Dumnezeu". "Mircea Geoana va fi viitorul premier si daca vrea el (Traian Basescu, n.r) si daca nu vrea el", a adaugat Vanghelie.

Citeste si:

Si Adrian Nastase, presedintele CN al PSD, a ironizat sloganul pedelistilor si a propus si el unul, folosind tot un joc de cuvinte: "Ei cu ei, dar mai bine fara ei!"

La randul sau, Mircea Geoana a declarat ca lucrul cel mai rau pentru Romania ar fi sa intre intr-o criza de putere prelungita dupa alegeri. "Aceasta tranzitie de la o guvernare la alta trebuie sa se faca in conditii de respect pentru democratie, in conditii de responsabilitate pentru democratie, in conditii de calm democratic, de respect pentru votul popular", a aratat el.