Pe unele afise electorale ale PSD apare, in jumatatea stanga, sigla PD-L si culoarea portocalie, cu mesajul "Ei cu ei", iar in jumatatea dreapta sigla PSD si culoarea rosie, cu mesajul "Noi cu voi".

Democrat liberalii constanteni solicita BEJ “interzicerea folosirii insemnului electoral al PD-L de catre PSD+PC si alti difuzori de publicitate electorala ilegala care incalca art. 37 alin.1 si 2 din Legea 35/2008".

Filiala precizeaza in contestatie ca nu a cedat nimanui dreptul de a folosi sigla electorala a PD-L. “Mentionez faptul ca PD-L nu a cedat dreptul de folosinta a semnului sau grafic electoral niciunui alt subiect de drept, persoana fizica, persoana juridica, institutie sau competitor electoral, semn asupra caruia PD-L are protectie de marca prin inregistrarea atat la OSIM, cat si la Tribunalul Bucuresti, conform Legii 14/2003 a partidelor politice”, se mai arata in contestatia semnata de liderul interimar al PD-L Constanta, Mircea Banias.

Liderul interimar al PD-L Constanta a afirmat ca Alianta PSD+PC incearca sa induca in eroare electoratul prin aceste afise. “Acestea sunt contrare ordinii de drept, a deontologiei electorale si este folosit electoral de PSD+PC, avand unic scop de inducere in eroare a electoratului prin folosirea modelului de afis electoral folosind atat mesajul electoral al PD-L «Ei cu ei, noi cu voi», cat si culoarea portocalie si albastra pe jumatatea stanga, iar culoarea rosie pe jumatatea dreapta a afisului”, se mai arata in contestatia depusa de PD-L Constanta.