Un Logan electoral al PD-L, ce avea deasupra un banner pe care scria “Noul Logan CPT (Car Police Tuning) 70.000 euro”, a fost declarat de catre politistii rutieri constructie ilegala, la doar cateva ore de la instalarea in Piata Unirii din Capitala. Pentru ca pedelistii au ales s-o parcheze ulterior in coasta Guvernului, pe Strada Paris, s-a trecut la actiuni in forta: masina a fost luata pe sus si dusa la ADP Sector 1. Sector condus de un primar liberal, ca si ministrul de Interne.
“Masina a fost pusa pe o rampa luni seara (saptamana trecuta - n.red.) in Piata Unirii.

La cateva ore a venit Politia Rutiera si ne-a cerut toate autorizatiile. Desi erau toate, ei au spus ca trebuie sa dam bannerul care era intins deasupra masinii jos, pe care scria «Noul Logan, 70.000 de euro», pentru ca au considerat ca este o constructie. A doua zi am fost chemati la Politie si ni s-a explicat ca au asimilat masina unei constructii si ca, in plus, am ocupat domeniul public, scuarul de la Unirii fiind considerat asa ceva. Ni s-au dat o amenda cuprinsa intre 30-40 de milioane de lei vechi si tototdata un ordin de desfiintare de la Primaria Capitalei”, povesteste Felix Tataru, directorul agentiei GMP, cea care se ocupa de strategia electorala a PD-L.

Contactat de Cotidianul, ministrul Administratiei si Internelor, Cristian David, ne-a declarat ca nu stie nimic despre acest subiect. “Am auzit de existenta acestui Logan, dar nu stiu nimic punctual despre ce s-ar fi intamplat cu el. Imi pare rau”, a declarat David.

Povestea este departe de a se opri aici. “Marti seara am luat masina de acolo, am parcat-o pe Strada Paris. Dimineata cand ne-am dus acolo, era plin de politie, masina era blocata de alte 3-4 masini, din care una a Politiei Comunitare. Colegii mei au facut cateva poze si s-au intors mai pe dupa-amiaza, cand masina disparuse. Au sunat atunci la 112, pentru a reclama furtul unei masini, de acolo au fost transferati la politie, pentru a reclama un furt, iar politia ne-a spus ca masina fusese ridicata si ca ar trebui sa vorbim la Administratia Strazilor Sector 1. La sectorul 1 nu exista un acord al primariei care sa permita ridicarea masinilor, ca la sectoarele 2 si 3. Joi colegii mei s-au dus la ADP si au luat masina, dar dupa 10 metri au fost opriti din nou de Politia Rutiera, care i-a cerut soferului sa dezlipeasca stickerele de pe luneta pe care scria 70.000 de euro. Au primit o amenda de un milion si doua puncte penalizare. Masina a ajuns apoi la sediul nostru din Strada Silvestri, acolo unde cred ca niciodata nu a fost mai multa politie vreodata”, ne-a declarat Tataru.
Iar telenovela Loganului pedelist continua si astazi, cand nimeni nu pare dispus sa-si asume ridicarea masinii. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul-sef Christian Ciocan, ne-a declarat ca, “in ultima perioada, echipaje ale Politiei Rutiere in colaborare cu reprezentantii Administratiilor Domeniului Public din sectoarele Bucurestiului au organizat impreuna actiuni in urma carora au ridicat si au mendat masinile parcate ilegal pe domeniul public”. “E posibil ca Loganul cu diverse inscrisuri pe el, despre care faceti dumneavoastra referire, sa fi fost ridicat si amendat in urma unei astfel de actiuni. Proprietarul masinii respective a fost amendat cu 3.000 RON, deoarece aceasta a fost amplasata pe domeniul public fara acordul ADP. Ulterior, acelasi proprietar a fost amendat si de catre un agent de circulatie cu 54 RON si doua puncte amenda, in lipsa, deoarece proprietarul nu a fost prezent la incheierea procesului-verbal. Dupa aceasta, autovehiculul a fost ridicat de catre reprezentantii ADP sector 1.”