Politistii au intocmit, duminica, dosare penale pe numele lui Stefan Daniel (26 de ani) si Ionut Popescu (24 de ani), ambii din comuna Bobicesti, sub acuzatiile de lovire si distrugere, dupa ce tinerii agresati au depus plangeri la Politie.

Cei trei tineri care lipeau afise electorale ale PSD - Grigore Stanciu de 30 ani, Aurel Manolache de 21 ani si Liviu Sorici de 23 de ani - au avut nevoie de ingrijiri medicale ca urmare a loviturilor primite. Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta din Slatina, niciuna dintre victime nu a fost internata, cei trei fiind indrumati, dupa ce au primit ingrijiri medicale, catre Serviciul de Medicina Legala Olt.

"Toti trei se vor prezenta maine la Serviciul de Medicina Legala pentru a li se elibera certificatele medico-legale. Este inadmisibil la ce se pot deda adversarii nostri”, a afirmat vicepresedintele PSD Olt, Radu Stancu, sustinand ca agresorii ar fi avut legatura cu candidatul PNL din acel colegiu si cu doi primari liberali din zona.
Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, subcomisarul Claudia Radu, a confirmat, duminica seara, pentru NewsIn, ca pe numele agresorilor au fost intocmite dosare penale pentru lovire si distrugere, autoturismul apartinand organizatiei judetene a PSD fiind distrus in proportie de aproximativ 30%.

"Celor doi nu le-au fost aduse acuzatii in baza legii electorale, pentru ca era vorba de contraventie si nu au putut fi identificate, deocamdata, elemente care sa demonstreze ca actele de violenta au la baza criteriu politic. Ei sunt cercetati penal pentru lovire si distrugere. In urma cercetarilor se va stabili vina care apartine celor doi. Se asteapta ca victimele sa depuna la Politie si certificatele medico-legale”, a precizat subcomisarul Claudia Radu.