In vreme ce PNL si PSD se “bat” in argumente pro si contra majorarii salariilor profesorilor si in privinta motiunii de cenzura depuse miercuri de catre PD-L impotriva Guvernului Tariceanu, democrat liberalii si-au facut treaba si acum merg mai departe.

PD-L lider la lansari de candidaturi

Dupa ce a depus “momeala” pentru PSD si PNL, PD-L este liber acum sa se preocupe de campania electorala care tocmai a inceput. PD-L si-a prezentat ieri calendarul, prima lansare avand loc tot ieri, in Craiova. Calendarul lansarilor se desfasoara pana in data de 2 noiembrie prin cele mai mari orase ale tarii.

Democrat Liberalii au inceput campania in forta, Elena Udrea fiind prezenta joi la Scoala Speciala Nr.11 din Bucuresti “deoarece a auzit de problemele acestor copii si doreste sa ii ajute”. Coincidenta face ca aceasta scoala sa se afla chiar in zona Colegiului 25 Uninominal, Colegiu in care candideaza...Elena Udrea.

Celelalte partide se misca mai incet

Citeste si:

Celelalte partide aflate in lupta pentru Parlament au luat-o mai moale cu demararea campaniei electorale. Exceptie facand PNL-ul care si-a instalat deja de vreo cateva saptamani afise electorale prin tot Bucurestiul, desi acest lucru nu era permis, startul oficial al campaniei fiind dat abia astazi.

PSD-ul pare ocupat cu declaratii pro si contra relevantei motiunii de cenzura depuse impotriva Guvernului, pentru a se ocupa de demararea campaniei.

UDMR-ul in schimb si-a inceput Campania la inceputul saptamanii in Cluj, prin organizarea unei intruniri de lansare a candidatilor la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

PRM-ul in schimb, dupa cum declara si presedintele Vadim Tudor, va fi preocupat cu problema “Autonomiei Tinutului Secuiesc” si cu atacuri impotriva declaratiilor lui Marko Bela care spunea saptamana trecuta ca ar dori impunerea limbii maghiare ca materie obligatorie in scolile din Transilvania. Astfel, PRM-istii “nu vor avea timp de campanie electorala”, cum spunea Vadim saptamana trecuta.