Desi nu este permis, un prim afis instalat in Bucuresti este cel al lui Cristian Banu, candidat din partea Partidului National Liberal pentru un post de senator. Acesta candideaza pentru Colegiul 10, din Sectorul 5.

La orice ora din zi, oricine trece prin Piata Unirii se loveste de imensul afis al "pretendentului" la un scaun in Senatul Romaniei. Afisul este pozitionat strategic langa fantanile arteziene din Piata Unirii, astfel ca, orice persoana care trece pe acolo, profitand de ultimele zile cu soare din aceasta toamna pentru a contempla fantanile in functiune, isi loveste privirea de afisul candidatului liberal, Cristian Banu.

Astfel fiecare trecator din Piata Unirii se relaxeaza, privind zambetul candidatului PNL si citindu-i mesajul reconfortant "Pentru Siguranta Ta".

Desi mai sunt doar doua zile pana la inceperea campaniei electorale, unii candidati au cazut prada tentatiei de a-si instala anticipat afisele. Daca descoperiti astfel de afise nu ezitati sa ne trimiteti o poza pe adresa redactiei: redactie_9am@9am.ro