"Am crezut ca(motiunea PD-L-n.r.) se adreseaza Guvernului Aliantei pentru ca el este cel care a adus blestemul dreptei in Romania dupa blestemul CDR. Acesta este tupeul fantastic pe care il au cei de la PD si guverneaza impreuna cu cei de la PNL, fac impreuna programul de guvernare, de doi ani si jumatate sunt bine-merci la guvernare in teritoriu, sunt bine-merci cu presedintele", a spus Geoana, referindu-se la motiunea speciala anuntata luni de PD-L.

Geoana a precizat ca, daca acum PD-L pune "motiune de cenzura exceptionala", pe 30 noiembrie, PSD va aplica democrat-liberalilor "o masura exceptionala", trimitandu-i in opozitie.

"PNL si PSD nu au popor, au clientela si baroni. Banii alocati primarilor PSD si PNL, in octombrie 2008., au reprezentat de trei ori banii pentru marirea salariilor profesorilor. Bugetari de lux au salarii de mii si mii de euro lunar. PNL si PSD sunt partidele baronilor, iar guvernul PNL-PSD este consiliul suprem al baronilor. Acesta e singurul popor pe care PNL si PSD il cunosc, respecta si slujesc", se arata in "motiunea de cenzura speciala" a democrat-liberalilor.