"Nu am facut o evaluare daca depunem sau nu primii candidaturile, ci am dorit sa fim in termenele legale stabilite de partid. Daca vom fi sau nu primii in alegeri, eu imi exprim convingerea ca locuitorii Clujului vor da votul PD-L pentru ca venim cu cea mai serioasa echipa de parlamentari, o echipa care va face echipa cu primarul Emil Boc si presedintele CJ Cluj, Alin Tise, pentru a conlucra in ceea ce inseamna binele clujenilor”, a declarat joi, la depunere candidaturilor, presedintele PD-L Cluj, Daniel Buda, si el candidat in colegiul uninominal numarul 3-Camera Deputatilor, din Cluj-Napoca.

Candidatii PD-L Cluj la Senat sunt fostul ministru al Educatiei, Mihail Hardau, fostul presedinte al PLD Cluj, Serban Radulescu, fostul director al Combinatului de celuloza Somes SA Dej, Gheorghe Benea si actualul primar al municipiului Turda, Tudor Stefanie, care candideaza in colegiul care include municipalitatea pe care o conduce.

La Camera Deputatilor, din partea PD-L Cluj si-au depus candidaturile deputatul Mircia Giurgiu (n.red. - care a intrat in Parlament pe listele PRM, insa a devenit ulterior independent), deputatul Daniel Buda, deputatul Petru Calian (n.red. - care a intrat in Parlament pe listele PRM, s-a inscris in PC si ulterior in PD-L), fostul senator si deputat Iuliu Pacurariu, Adrian Hetea, Cristian Haiduc, Vasile Miclaus, primarul comunei Baisoara, Minodora Luca, consilierul local Adrian Gurzau si directorul Directiei Silvice Cluj, Ioan Morar.