Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat miercuri, la finalul Comitetului Director al partidului , ca Dumitru Dragomir si-a exprimat dorinta de a reveni in PRM si va candida pentru un mandat de deputat in judetul Olt. "Domnul deputat Dumitru Dragomir si-a manifestat dorinta sa revina in PRM si sa candideze pentru Camera Deputatilor in judetul Olt, unde el a condus in anii '80 o echipa de fotbal. E un bazin electoral foarte bun pentru olteni isteti ca el", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PRM a mai spus ca l-a iertat si pe Dumitru Dragomir asa cum a facut si cu altii si ca este convins ca "un om ca Dumitru Dragomir va aduce o functie de deputat pentru PRM". C.V. Tudor a mai precizat ca Dumitru Dragomir va participa vineri la conferinta saptamanala a PRM si isi va anunta oficial revenirea in partid.

Corneliu Vadim Tudor a anuntat si candidatura a doi artisti, Oana Zavoranu si Aurelian Temisan, care incerca sa obtina pentru PRM cate un mandat de deputat in Bucuresti. Inca nu s-au decis colegiile pentru cei doi, insa in ceea ce o priveste pe Oana Zavoranu, Corneliu Vadim Tudor a declarat ca nu o va lasa sa candideze in acelasi colegiu cu Elena Udrea.

"Eu nu o voi lasa pe Oana sa candideze pe acelasi culoar de zbor cu Elena Udrea, care e foarte bogata si ea poate sa dea nu numai cu andrele si cu sarmale, ea poate sa dea cu farmecul ei de nedescris", a sustinut liderul PRM.

Un alt nou venit in randul candidatilor pentru alegerile parlamentare este Mihai Dimitriu, fost membru PSD, care, potrivit presedintelui PRM, si-a exprimat dorinta de a candida pentru un mandat de deputat in Iasi.

In ceea ce priveste conducerea partidului, liderul PRM a precizat ca Lucian Bolcas va candida in sectorul 4 al Capitalei pentru un mandat deputat, iar secretarul general al partidului, Gheorghe Funar, va candida pentru un mandat de senator in colegiul 4 din Cluj.

Exista si membri PRM care si-au exprimat dorinta de a nu mai candida, dintre acestia C.V. Tudor amintindu-ipe Iuliu Furo, Eugen Mihaescu si liderul grupului din Senat, Mihai Ungheanu.
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, deputatul Dumitru Dragomir, a declarat, pe 10 octombrie, pentru NewsIn, ca nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, chiar daca a primit oferte "de la partide puternice".

"Nu mai candidez pentru un viitor mandat chiar daca am primit mai multe oferte, doua chiar astazi de la partide puternice", a declarat pentru NewsIn presedintele LPF, Dumitru Dragomir. El spune ca "nu mai vrea sa stea in Parlament", dupa opt ani in care a detinut doua mandate si dupa ce a plecat din PRM, "un partid cinstit si corect, care nu era dorit de potentatii tarii".
Dragomir s-a aratat bucuros ca a reusit sa promoveze legea antihuliganism si a declarat ca probabil ii va transmite unui alt parlamentar initiativa legislativa privind ordinea publica, pentru a "o duce la bun sfarsit".

Dumitru Dragomir a demisionat din PRM, la inceputul lui august, dupa doua mandate in legislativ obtinute pe listele partidului condus de Corneliu Vadim Tudor. Ulterior, Dragomir s-a aflat in negocieri cu PD-L, fiind promovat pe lista organizatiei de Neamt conduse de Gheorghe Stefan, insa candidatura sa a fost refuzata, dupa ce consilierul presedintelui Catalin Avramescu a amenintat ca se va retrage din cursa electorala pentru democrat-liberali, daca Dragomir va candida din partea acestui partid.

Pe 7 mai, Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de DNA, sub acuzatia de luare de mita, in dosarul privind ridicarea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.