Presedintele PD-L Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca liderul PNL Covasna, Marius Obreja, care candideaza la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor in colegiul romanesc din judet, a inceput deja campania electorala pe fata, dand exemplu o scrisoare prin care fiica liberalului se adreseaza alegatorilor.

Potrivit liderului PD-L, scrisoarea a fost impartita in localitatile apartinatoare colegiului in care Obreja candideaza.

Scrisoarea este datata 22 august 2008 si incepe cu adresarea “Draga vecine...”, dupa care in continutul acesteia se afirma ca “...tatal meu, Marius Obreja, este cel mai potrivit om pentru a ne reprezenta la Bucuresti”, “cred ca tatal meu este cel mai bun candidat pentru ca vad in ochii lui iubirea pe care o are pentru coltul acesta minunat de tara” si altele.

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat ca cei de la PD-L sunt liberi sa sesiseze ce vor, dar acea scrisoare nu este campanie electorala si nu se solicita voturi prin aceasta, ci este doar o instiintare ca si-a depus candidatura.

Atat liderul PD-L Covasna, cat si cel al PNL, candideaza in colegiul romanesc din Covasna, unde ii au drept contracandidati si pe liderii PSD si PRM Covasna, plus un reprezentant al UDMR.