Unii dintre aspirantii PNG-CD pentru un post de senator sau deputat au fost anuntati luni, in cadrul Consiliul National al partidului. Astfel, George Becali va candida in colegiul 20 de deputati al Capitalei, din sectorul 5. Desi la sfarsitul lui noiembrie, anuntase ca Mihai Becheanu va candida intr-un colegiu limitrof, numele fostului candidat PNG la primaria acestui sector nu se afla pe lista prezentata. In schimb, viceprimarul Capitalei, Razvan Ionescu, a intrat in competitia electorala in colegiul 5 pentru Camera, colegiu aflat in sectorul 2. Lui Catalin Zmarandescu, garda de corp a lui Becali, nu i s-a stabilit inca un colegiu, dar candidatura sa pentru Camera Deputatilor este certa. Din afara mediului politic provine si cantaretul si propietarul unei companii de fotomodele si manechine, Costin Marculescu, acesta candidand in sectorul 4, colegiul 16 pentru deputati. La Senat, in sectorul 1, PNG va fi reprezentat de catre actorul Ion Dichiseanu.

Fotbalistul Laurentiu Reghecampf este sustinut pentru un mandat de deputat de catre filiala Dambovita a PNG, in timp ce portarul Stelei din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, Helmut Duckadam, canideaza in colegiul 2 pentru deputati din judetul Arad. Lista completa a candidaturilor PNG urmeaza sa fie data publicitatii pe data de 10 octombrie.

Lansare candidaturilor a fost pentru George Becali un prilej de a canta de la tribuna imnul partidului, "Doamne, ocroteste-i pe romani". Liderul PNG-CD a facut insa un apel la reprezentantii presei ca in relatarile lor sa nu spuna "cat de bun cantaret e Becali si ce voce frumoasa e Becali".

"Am o rugaminte pentru toata presa. Ati vazut ca a fost un Consiliu National al unui partid serios, zic eu, care a avut la un moment dat 19% in sondaje. Asa ca am o rugaminte. Ceea ce a fost si am cantat aici la acest Consiliu National am cantat din inima, pentru ca asa simt. Va rog frumos sa dati la televiziune ceea ce este frumos pentru ca e un partid serios, un partid important pe scena politica. Si sa nu va apucati sa dati cat de bun cantaret e Becali si ce voce frumoasa e Becali", s-a adresat Becali reprezentantilor presei prezenti la eveniment.