"Mult a fost, putin a ramas. Am trecut prin toate impreuna, ne gasim aici ca o echipa si avem sansa ca in urmatoarele doua luni sa ne construim o organizatie puternica la Constanta, una care sa obtina un scor care sa dea peste cap planurile PSD si PNL din judet”, le-a spus Elena Udrea sutelor de democrat liberali prezenti la Casa de Cultura din Constanta, transmite NewsIn.

Ea a precizat ca pentru organizatia din Constanta, afectata de mai multe scandaluri dupa alegerile locale, "batalia e mai grea decat in restul tarii, dar nu e imposibil", subliniind ca "trebuie unitate si loialiate in interior". "La Constanta, asteptarile, dupa tot ce a fost, nu sunt foarte mari, trebuie sa aratam ca putem oferi mai mult decat se asteapta de la noi. Eu sunt alaturi de dvs. si colegii mei sunt alaturi de voi, batalia este cea mai grea aici pentru ca administratia locala este toata la PSD si PNL, parteneriatul social democrat cu liberalii lui Tariceanu functioneaza perfect si aici", a mai afirmat Elena Udrea.

Secretarul executiv al PD-L a vorbit si despre efectele legii votului uninominal, care i-ar fi determinat pe unii lideri de partide sa se retraga sau sa aleaga sa candideze in diverse judete. “Uitati-va la consecinte, Iliescu nu mai candideaza de frica. Daca era pe liste era primul. Tariceanu merge la Cioflinceni, primul ministru in functie fuge la Cioflinceni pentru ca in Bucuresti nu il voteaza nimeni. Iar domnul Geoana se vrea senator de Dabuleni. A avut doua propuneri la fel de amuzante, senator de Dabuleni si acum in spatiu”, a afirmat Udrea.

Structura de conducere a PD-L Constanta a fost dizolvata in luna iunie, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate la alegeri. Numirea unei noi conduceri interimare, dar si excluderea mai multor membri nemultumiti de noua conducere si de decizia de dizolvare au provocat un scandal in interiorul filialei, care a culminat cu noi excluderi de membri, acuzati de actiuni de destabilizare si de colaborare cu PSD, dar si cu acuze grave din partea acestora la adresa Elenei Udrea si a lui Valeriu Stoica, desemnati de la centru sa se ocupe de organizatia constanteana.