"Eu sper ca de vom incadra in jurul cifrei de o mie de miliarde de lei vechi (100 de milioane RON, nr.). In general, noi am facut tot timpul economii si cred ca vom face si in continuare daca ne organizam bine", a afirmat Victor Paul Dobre.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administrative a precizat ca cea mai mare parte din aceasta suma va fi alocata salarizarii personalului din birourile electorale. "Cheltuiala mare o reprezinta indemnizatiile in sectii", a spus Dobre.

Conform aceleiasi surse, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie vor functiona in jur de 18.000 de sectii de votare, din care putin peste 200 vor fi in strainatate. "Avem 221 de sectii externe. In total, cred ca ne indreptam spre 18.000 de sectii. Mai ramasesera de definitivat sectiile din judetul Constanta, dar n-am cifra lor", a declarat secretarul de stat MIRA Victor Paul Dobre.

Pe 30 noiembrie, romanii vor iesi la urne pentru a-si alege parlamentarii. Pentru prima data, membrii Parlamentului Romaniei vor fi alesi prin vot uninominal, in colegii ce inglobeaza mai multe cartiere dintr-o localitate urbana sau mai multe localitati rurale dintr-un judet. In urma scrutinului de la sfarsitul lunii viitoare, va fi format si noul Cabinet de ministri.