PRM – anti privilegii politice

Corneliu Vadim Tudor a cerut, inca o data, demisia Guvernului Romano-Maghiar, “care au realizat prea multe pomeni electorale.

Vadim a declarat ca PRM-ul este pregatit sa vina la putere, deoarece are personalitati suficient de puternice, de astazi PRM-ul imbogatindu-si lista de membrii cu inca doua nume: Ion Sasu, fost membru PSD si Minodora Ilie, presedintele Fundatiei Internationale “Omenia”.

Liderul PRM s-a declarat de asemena impotriva “privilegiilor politice”, referindu-se la legea pentru pensile parlamentarilor.

De aceea le este frica sa vin eu la putere pentru ca le confisc averile”, a declarat Vadim

In alta ordine de idei, Vadim a declarat ca PRM-ul sustine revendicarile studentesti, acesta declarand ca “toate partidele, cu exceptia PRM si-au batut joc de studenti.”

PSD este o “colectie de Dosare Penale”

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a prezentat lansarea de saptamna trecut a candidatilor PSD ca fiind un balci jenant, la care se mima entuziasmul. Acesta s-a referit la adumarea de la PSD ca fiind “ Cea mai mare colectie de Dosare Penale”.

Cea mai mare nenorocire care poate lovi Romania dupa patru ani de guvernare aiuritoare, a PNL-ului cu UDMR-ul si cu aliatii lor, este revenirea la putere a PSD-ului!”, a declarat Vadim Tudor.