Secretarul executiv al PD-L, Claudiu Maior, a spus ca cel de-al patrulea candidat pentru Senat nu a fost desemnat deoarece se face un sondaj de opinie in legatura cu numirea senatorului Mihai Antonie pentru colegiul din zona Reghin.

Pentru Camera Deputatilor candidatii sunt actorul Nicolae Mihoc, consilierul local Doru Opriscan (fost membru PNL) si Teodor Giurgea (fost membru PNL), Vasile Cornea (fost primar in Iernut si fost membru PSD), Eugen Crisan (fost membru PNTCD), primarul comunei Albesti, Toader Stroian, care a candidat ca independent la alegerile locale, inspectorul scolar Dumitru Matei si Ovidiu Vasu (intreprinzator).

Pentru Senat candideaza consilierul judetean Mihai Porutiu (fost membru PNTCD si PNL), medicul Ladislau Schwartz si Petru Basa, patron al unui trust de presa.

Dorin Florea a declarat ca acestia vor strange bani pentru campanie facand cheta publica. "Ei fac strangere de fonduri si ii ajuta lumea. Bani de la populatie sau altii. Oricum, vor pune cati bani pot, restul pune partidul”, a spus liderul democrat-liberal. In ceea ce priveste genul de campanie abordat, cei care intra in competitie au optat pentru una neagresiva. "Vom merge ca Mihai Viteazu, cu barda sus si vom lupta. Vrem sa radem tot, vrem sa luam tot", a afirmat Dorin Florea.

Florea a mai spus ca pe lista PD-L Mures nu va accepta "parasutati de la centru".